Rumangsa Aman ing Rumah

Rumangsa Aman ing Rumah

Rumangsa Aman ing Rumah Panjenengan Sawise Nggunakake Saran kasebut

Hot

Friday, January 5, 2018

Rumangsa Aman ing Rumah Panjenengan Sawise Nggunakake Saran kasebut

January 05, 2018 1

Usaha keamanan omah berkembang cepet. Penganiayaan sing umum di lingkungan sekitar ing ndonya. Burglars biasane bakal milih omah-omah sing koyak karo keamanan. Maca artikel iki kanggo mangerteni carane njaluk omah metu saka pandelengan pandelengan.

Priksa manawa omahmu katon dikuwasani. Tansah radio, TV lan lampu ing timer. Iki bakal menehi omah sampeyan katon wong sing ana ing kono. Sing tegese burglars bakal pass tengen dening.

Tuku aman lan gunakake kanggo nahan kabeh barang berharga ing omah sampeyan. Iki penting banget, amarga sampeyan ora pengin emas, perhiasan lan barang-barang pribadhi katon yen wong bakal break menyang omahmu. Aman sampeyan kudu diselehake nang endi wae ora katon.

Aja ngidini wong manca menyang omahmu. Malah yen wong liyo iki duwe crita sing bisa dipercaya utawa nyoba ngedol sampeyan, aja ngidini wong-wong mau. Mung wong sing nengsemake mung kepengin nggoleki keamanan omahmu; yen dheweke nemokake kekurangane, dheweke bakal bisa ngundhuh sawetara barang darbeke.

Sampeyan kudu ngamanake garasi yen dipasang ing omah sampeyan. Masalah umum sing dikabarake ing antarané pemilik omah yaiku menawa wong bisa mlebu garasi lan nggunakake sing minangka pintu masuk omah. Nanging, ana solusi. C-clamp bisa nyegah lawang garasi saka malah mbukak yen klem diketat ing trek lawang cedhak roller.

Ngerti apa sing bisa dideleng wong liya nalika ndeleng jendhela. Jendhela gedhe nglayang lan menehi sampeyan panemu sing apik ing njaba, nanging bisa nglakoni cara loro-lorone. Priksa manawa sampeyan tetep bisa nutup tirai utawa ngatur barang-barang sampeyan supaya ora katon saka njaba.

Yen sampeyan tuku elektronika larang utawa peralatan, uncalan bungkus adoh dina sing dijupuk sampah. Duwe kothak iki bakal ngidini para maling ngerti jinis item sing ana ing omah sampeyan.

Ganti kayu apa wae sing nutupi pigura lawang sampeyan. Sapa sing kepengin njaluk menyang omah sampeyan kanthi gampang bisa ngilangi kayu lan nyelehake menyang omah sampeyan. Ganti kasebut kanthi cepet.

Sadurunge menehi sapa menyang omah, ndeleng referensi sing bener-bener. Priksa latar mburi uga apik, supaya sampeyan ngerti apa sing pidana sajarah katon. Sapa bisa katon apik lan profesional ing njaba, nanging bisa uga ora becik ing njero.

Safety kudu katindakake nalika sampeyan mbangun lanskap sampeyan. Ana tanduran utawa alas ora ana ing ngarep lawang utawa jendhela. Kanthi wilayah kaya kasebut katon, ora bakal ana sing ndhelik nalika nyoba ngilangi. Kanggo papan sing ayu sing uga aman, tetep lindhu dipisah saka omah.

Nyuwun perusahaan keamanan ngarep babagan anggere padha mlaku sadurunge mlebu. Deleng perusahaan keamanan sing wis mantep lan nduweni pengalaman akeh ing industri. Yen sampeyan mangerteni yen sampeyan lagi nemoni perusahaan saka sawetara reputasi, sampeyan bisa ngrasakake kanthi gampang nggawe keputusan kasebut.

Sampeyan kudu nemokake perusahaan keamanan omah sing bakal mriksa omahmu lan nggabungake sistem khusus. Saben kulawarga beda, lan kabutuhan keamanan sampeyan bakal unik. Sampeyan bakal menehi pangayoman sing paling apik kanthi nggunakake perusahaan sing bisa nggawe rencana kanggo syarat sampeyan.

Priksa manawa omahmu sumunar ing njaba. Para kriminal seneng nyampurake bayangan, supaya apa sing paling apik ora kanggo nyedhiyakake akeh kanggo wong-wong mau. Padhangake panggonan sing peteng ing ngarep sampeyan. Iki kalebu lawang lan porches, garasi, lan jendhela ing lantai sing bisa ngajak wong sing nyerang.

Yen sampeyan duwe kamar sing ora bisa dicekel bocah lan perusahaan, iki minangka solusi apik. Sampeyan kudu ngunci tanpa tombol sing butuh kode. Sampeyan bisa duwe perusahaan keamanan ngarep nginstal kanggo sampeyan, utawa sampeyan bisa nindakake dhewe.

Sampeyan kudu ngerti opsi sampeyan karo perusahaan babagan peralatan leasing utawa mundhut. Sampeyan bisa ngindhari tarif kapentingan kanthi mundhut sistem keamanan kasebut. Leasing biasane opsi sing luwih murah; Nanging, tegese saben wulan tagihan sing luwih dhuwur lan kontrak. Sampeyan kudu mikir babagan saben pilihan kanggo mikir babagan apa sing cocok kanggo omahmu.

Aja nyimpen registrasi mobil ing kothak sarung tangan. Yen wong ketemu, dheweke bakal ngerti alamatmu. Tansah disimpen ing dompet utawa ing panggonan liyane sing aman ing mobil sampeyan. Iku kudu cedhak, sanadyan, awit sampeyan bakal perlu yen sampeyan bisa ditarik.

Yen njaga njaba tombol njaba, priksa manawa ora ditahan ing lokasi sing jelas. Manawa ana ing sangisoring padhange, sira bakal bisa nemokake. Ing sangisore dhadha sampeyan uga bakal nemokake cidra umum. Ngomong karo pepadhamu utawa wong sing ngerti kekunci sampeyan. Yen ora ana opsi kasebut, coba mikirake panggonan ndhelik.

Aja nggawe tembung sandi kanggo keypad ulang tahun sampeyan. Tanggal lahir sampeyan bisa didol liwat Facebook utawa email panjenengan. Gunakake nomer acak tinimbang.

Priksa manawa sampeyan milih captive keylock deadbolts. Iki nggawe mokal kanggo mbukak kunci saka njaba amarga jajar jempol. Sawise tekan omah, sampeyan kudu nglebokake kunci ing kunci lan tetep ana. Sing bakal ngijini sampeyan metu kanthi cepet yen ana geni.

Nalika tuku sistem keamanan, tujuake tuku saka perusahaan tinimbang liwat penjual maneh. Re-sellers pancen looking kanggo nggawe dhuwit, lan padha ora tansah ngadeg konco produk padha ngedol. Miturut ngurusi perusahaan asli, sampeyan bakal ngerti sampeyan ora kudu mbayar biaya sing ora perlu, lan bisa yakin yen sampeyan bakal bisa ngamanake layanan terus.

Keamanan ngarep minangka topik sing penting banget. Sampeyan ora bakal ngerti yen pidana bisa nyerang. Tansah apa sing wis diwaca ing pikirane, lan mulihake omahmu luwih aman tinimbang iku. Aja mbuwang sampah liya. Priksa manawa sampeyan nglakoni bab iku sadurunge ana sing kelakon!
Read More